Share

Home / Agricultura / Topul Firmelor Mureșene. Diana Trans, distribuitor de mașini și echipamente agricole

Topul Firmelor Mureșene. Diana Trans, distribuitor de mașini și echipamente agricole

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial de prezentare a celor mai competitive societăți din județul Mureș, incluse în cea de-a 26-a ediție a Catalogului Topul Firmelor Mureșene, publicație editată și prezentată în anul 2019 de Camera de Comerț și Industria a Județului Mureș, cu ocazia tradiționalului eveniment de business intitulat ”Gala Topul Firmelor Mureșene”.

La categoria ”Întreprinderi mici”, secțiunea ”4661 – Comerț cu ridicata al mașinilor agricole, echipamentelor si furniturilor” locul 1 a fost atribuit societății Diana Trans SRL Chețani.

Afaceri de 39,5 milioane lei în 2018

Potrivit portalului www.listafirme.ro, societatea s-a înființat în luna martie 2002, are ca obiect de activitate ”comerț cu ridicata al mașinilor agricole, echipamentelor și furniturilor” și este deținută de Iuliu Dee Lascău, care are și calitatea de administrator.

Firma a avut o cifră de afaceri de 37,9 milioane lei în 2017 și de 39,5 milioane lei în 2018, profit net de 4,9 milioane lei în 2017 și de 5,5 milioane lei în 2018, și un număr mediu de angajați de 34 în 2017, și 38 în 2018.

Ofertă generoasă pentru agricultori

Conform paginii web a societății, www.dianatrans.ro, SC Diana Trans SRL comercializează o gamă largă de tractoare, utilaje agricole, constucții și piese de schimb și este distribuitor autorizat în România al produselor Akpil, Rolmako, Biardzki, Bomet, Meprozet, Ursus, Moldagrotehnica, Agromerkur, Granit, Kramp, Bepco și Menke.

”Aducem calitatea produselor partenere pe piața din România. Efectuăm reparații pentru furtunuri hidraulice, sertizări și mufări după comandă. La noi găsiți produse și piese pentru: tractoare, combine de recoltat, combinatoare universale, combinatoare cu discuri, freze, grape rotative, discuri trase, discuri suspendate și semisuspendate, pluguri, prășitori, plantatoare, greble mecanice, coase mecanice, erbicidatoare, dozatoare îngrășăminte chimice și naturale, remorci, prese de balotat, mașini de scos cartofi, alte utilaje agricole, utilaje de construcții”, se menționează pe site-ul firmei.

Alex TOTH

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

UMFST Live: Doctorul inimilor, desemnat președinte al Senatului UMFST

Emisiunea se poate urmări accesând: https://live.umfst.ro/ https://m.facebook.com/umfst https://m.youtube.com/channel/UCT15XZBMHPRCJgLGpB9mgdA Share

Share
Share