Concurs de talente muzicale pentru persoanele cu dizabilități Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 187 Vizualizări

Concurs de talente muzicale pentru persoanele cu dizabilități

Fundația United by Music România și Fundația Creștină Diakonia organizează cea de-a doua ediție a concursului de talente muzicale pentru persoanele cu dizabilități.

”Festivalul este dedicat persoanelor cu dizabilitate care cântă la un instrument muzical sau cântă vocal, indiferent de naționalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie”, precizează organizatorii.

Tot organizatorii menționează faptul că premiile pentru locurile  I, II, și III ”vor fi premii valoroase în bunuri sau bani sau o excursie în Olanda, cu posibilitatea de a cânta în fața publicului larg”.

De asemenea, cei care vor fi recomandați de juriu vor avea parte de educație muzicală.

Regulamentul de concurs, formularul de înscriere și lista actelor necesare poate fi consultat pe pagina web www.united-by-music.ro/ro/ (jos pe pagină: Regulament concurs, Anexe descărcabile). Data limită pentru depunerea aplicațiilor este 31 ianuarie, iar etapa de preselecție se va desfășura în cursul lunii februarie și etapa de selecție finală va fi în martie (data exactă va fi comunicată ulterior).

Selecția va fi realizată de către un juriu, format din specialiști: profesori de muzică, muzicieni, cântăreți etc. Toți participanții vor interpreta o piesă muzicală, individual. Genul de muzică interpretată: fără restricții, la alegerea candidaților.

Audierile pentru județele Mureș și Cluj vor fi susținute la Cluj-Napoca, pe data de 14 februarie, la Casa Tranzit.

Andreea GONDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE