Home / Administratie / Dorin Florea – mesaj de Ziua Culturii Maghiare

Dorin Florea – mesaj de Ziua Culturii Maghiare

Distribuie

Cu ocazia Zilei Culturii Maghiare care se sărbătorește în data de 22 ianuarie, primarul municipiului Târgu-Mureș, Dorin Florea a transmis cetățenilor un mesaj prin care precizează că susține în continuare promovarea normelor de conviețuire prin cultură și oamenii de cultură în ceea ce vor realiza, pentru a crea comunității un viitor în frumusețe și armonie.

Redăm în continuare mesajul primarului:

”De Ziua Culturii Maghiare, doresc comunității să fie mândră de zestrea culturală și voi susține în continuare pe cei care manifestă promovarea normelor de conviețuire prin cultură, fiind cea mai consistentă modalitate de a ne cunoaște și de a ne respecta.

Voi susține oamenii de cultură în tot ceea ce vor realiza pentru a crea comunității un viitor în frumusețe și armonie. Trebuie să fim conștienți că numai de noi depinde acest lucru! Interferența celor două culturi ne face să ne cunoaștem, să ne apreciem și tot ea creează punți de apropiere, de stabilitate și siguranță, ceea ce aduce un plus de valoare și frumusețe zonei noastre”.

Andreea GONDOR


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

”Moment istoric” pentru Târgu Mureș

Distribuie Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a prezentat vineri, 25 noiembrie, cu prilejul unei …