Share

Home / Politic / Mureș: Pregătire pentru elevi din clasa a VIII-a, cu sprijinul a doi senatori UDMR

Mureș: Pregătire pentru elevi din clasa a VIII-a, cu sprijinul a doi senatori UDMR

Senatorul UDMR Novák Csaba Zoltán a anunţat marţi, 21 ianuarie, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu-Mureş, că pe parcursul anului trecut, împreună cu colegul său, Császár Károly, a organizat cursuri de pregătire la limba română, limba maghiară şi matematică pentru peste 200 de copii maghiari, elevi în clasa a VIII-a, care să îi ajute la Evaluarea Naţională.
”Am continuat cursurile de pregătire pentru elevii de clasa a VIII-a pentru examenul de absolvire, atât la nivel judeţean, cât şi la nivel de Târgu-Mureş. În oraşul Târgu-Mureş, împreună cu organizaţia municipală UDMR, prin biroul senatorial, am contribuit la organizarea acestor cursuri. Au participat peste 150 de elevi. La nivel judeţean, împreună cu biroul senatorial al colegului meu Császár Károly, am organizat aceste cursuri de pregătire pentru elevii din clasele a VIII-a în cinci localităţi din judeţ, Sovata, Miercurea Niraj, Sângeorgiu de Pădure, Târnăveni şi Reghin. În fiecare localitate au fost 20-30 de elevi la aceste cursuri”, a arătat Novák Csaba Zoltán.
Senatorul a spus că aceste cursuri de pregătire la limba română, maghiară şi la matematică au fost organizate pentru elevii ai căror părinţi nu au posibilităţi materiale pentru a le plăti profesori.
(www.agerpres.ro)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Peste 1.200 de târgumureșeni care nu și-au plătit amenzile vor mătura pe străzi

„Referitor la transformarea amenzilor contravenționale neplătite în ore de muncă în folosul comunității. În calitate …

Share
Share