Home / Cultură / Spectacolul ”Detectorul de minciuni” demonstează că adevărul doare dar și gâdilă

Spectacolul ”Detectorul de minciuni” demonstează că adevărul doare dar și gâdilă

Distribuie

Spectacolul ”Detectorul de minciuni” de Vasili Sigarev este o producție a Companiei ”Liviu Rebreanu” a Teatrului Național Târgu-Mureș în parteneriat cu Asociația Pentru Teatru Liviu Rebreanu. Reprezentația va avea loc sâmbătă, 25 ianuarie, ora 19.30 la Sala Mică.

Traducerea piesei a fost realizată de Ion Vântu, regia îi aparține Laurei Moldovan, iar scenografia a fost concepută de Măriuca Ignat.

Din distribuție fac parte actorii Ion Vântu, Bianca Fărcaș, Tiberius Vasiniuc și Luchian Pantea, iar muzica originală și versurile sunt semnate de Sebastian Tătar și Luchian Pantea.

Boris și Nadejdea, un cuplu al zilelor noastre, pendulează cu grație între dragoste și ură. După douăzeci de ani de căsnicie, acumulările, frustările și minciunile iar la iveală în urma unei ședințe de hipnoză, declanșând panică, revoltă, disperare, iar publicului, hohote de râs însoțite, nu o dată, de lacrimi. O comedie cu treceri de la amuzament la emoție și de la zâmbet la introspecție.

Spectacolul are durata de 1 ora și 40 de minute (fără pauză) și este recomandat persoanelor cu vârsta peste 16 ani.

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la Casieria din incinta Teatrului, de marți până vineri, între orele 9.00 și 15.00, și cu o oră înainte de începerea spectacolelor, sau la numărul de telefon 0365-806.865 și la Agenția de Bilete din incinta Palatului Culturii, de marți până vineri, între orele 12.00 și 17.30, sau la numărul de telefon 0372-951.251. De asemeena, se pot procura și online accesând : www.biletmaster.ro.

Andreea GONDOR

 

De asemenea, verificati

„Arcași la orizont”- concurs de tir cu arcul și săpături arheologice la Călugăreni

Distribuie Cu ocazia Zilei Mondiale a Monumentelor și Siturilor, Muzeul Județean Mureș organizează, sâmbătă, 20 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.