Topul Firmelor Mureșene. Fariker, partenerul grădinarilor exigenți Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 397 Vizualizări

Topul Firmelor Mureșene. Fariker, partenerul grădinarilor exigenți

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial de prezentare a celor mai competitive societăți din județul Mureș, incluse în cea de-a 26-a ediție a Catalogului Topul Firmelor Mureșene, publicație editată și prezentată în anul 2019 de Camera de Comerț și Industria a Județului Mureș, cu ocazia tradiționalului eveniment de business intitulat ”Gala Topul Firmelor Mureșene”.
La categoria ”Microintreprinderi”, secțiunea ”4776 – Comerț cu amănuntul al florilor, plantelor și semințelor; animale de companie” locul 1 a fost atribuit societății Fariker SRL Miercurea Nirajului.

Afaceri de 2,2 milioane lei în 2018

Potrivit portalului www.listafirme.ro, societatea s-a înființat în luna iulie 2009, are ca obiect de activitate ”comerț cu amănutul al florilor, plantelor și semințelor; comerț cu amănuntul al animalelor de companie și a hranei pentru acestea, în magazine specializate” și este deținută de doi asociați, Szabo Ladislau și Szabo Aurica (care are și calitatea de administrator).
Firma a avut o cifră de afaceri de 2,1 milioane lei în 2017 și de 2,2 milioane lei în 2018, profit net de 93.014 lei în 2017 și de 63.104 lei în 2018 și un număr mediu de 5 angajați în 2017, și 4 în 2018.
Conform paginii web a societății, www.fariker.ro, SC Fariker SRL s-a înființat ca importator și distribuitor de produse pentru grădină, cum ar fi plante ornamentale, semințe, ghivece, turbă, îngrășăminte și răsaduri.
”Scopul nostru este achiziționarea unei game cât mai variate de specii floricole, a materialelor săditori și de a satisface exigența celor interesați”, se menționează pe site-ul firmei.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE