Share

Home / Invatamant / Workshopuri MobPro la UAT

Workshopuri MobPro la UAT

Între 21-23 ianuarie, Universitatea de Arte din Târgu-Mureș (UAT), în calitate de partener al proiectului Fabulamundi, găzduiește o sesiune de workshopuri în cadrul programului MobPro. Fabulamundi a proiectat și derulează acest program de mobilitate structurat în țările partenete, care se adresează celor 80 de dramaturgi selectați, provenind din 8 țări.

”Principalele obiective ale MobPro sunt stimularea și sensibilizarea prin discuții deschise cu privire la rolul și poziția dramaturgilor în societatea contemporană, cu referire specifică la tema ”Beyond borders?” („Dincolo de granițe?”). În timpul MobPro, dramaturgii preselectați vor întâlni alți dramaturgi din UE și alte organizații/ persoane relevante. Tema workshopului ce va avea loc la Târgu-Mureș, în perioada sus menționată, va fi „Interculturalitate și autoidentificare”, se precizează pe pagina web a Universității de Arte din Târgu-Mureș, www.uat.ro.

(Redacția)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Universitatea de Arte Târgu-Mureș și Asociația ARES’EL Ploiești, împreună pentru accesul egal la educație

Universitatea de Arte din Târgu-Mureş (UAT) în parteneriat cu Asociaţia ARES’EL din Ploieşti a organizat, …

Share
Share