Votați Angela Mariașiu pentru ”Cel mai bun album”,  la Premiile ForeverFolk 2019 Cultură
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 592 Vizualizări

Votați Angela Mariașiu pentru ”Cel mai bun album”, la Premiile ForeverFolk 2019

Mai aveți la dispoziție o zi, până  vineri, 24 ianuarie, ora 12.00, să votați câștigătorii pentru Premiile ForeverFolk 2019. Acestea răsplătesc cele mai bune lucruri petrecute în 2019 în folkul românesc cel de toate zilele, mai clasic, sau mai cu influențe, artiști mai mari sau mai tineri. Publicul iubitor de folk are posibilitatea să voteze la patru categorii, după cum urmează: ”Cel mai bun album”, ”Cea mai bună piesă”, ”Cel mai bun tânăr artist” și ”Evenimentul anului 2019”, alături de categoria ”Artistul anului”  unde decizia aparține în exclusivitate inițiatorului  concursului,  Marius Matache, folkist, blogger, fin cunoscător al fenomenului muzical românesc, cu precădere al genului folk pe care îl și practică.

Angela Mariașiu – „Cântece din cochilii”.

Printre nominalizații la categoria ”Cel mai bun album” se află și un reprezentant al Reghinului, oraș cu tradiție în muzica folk, respectiv Angela Mariașiu , cu albumul „Cântece din cochilii”. Pentru ”Cel mai bun album” mai concurează Dan Chebac – ”Cântece despre…caii liberi”, Cristi Buică – ”Indrăznește”, Walter Ghicolescu – ”A 7-a treaptă” și Vasile Mardare – „Amurg”.

Astea fiind spuse, sunteți invitați la vot :

https://www.foreverfolk.com/2020/01/15/premiile-foreverfolk-2019.html?fbclid=IwAR3GyK5BpCjARR6WHcs9Fjf1M-47EjXz7Xea11pYV0R3nO49hpe8OaKLU5o

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE