Share

Home / Business / BILANȚ. Alcool și țigarete confiscate de Poliția Mureș!

BILANȚ. Alcool și țigarete confiscate de Poliția Mureș!

În decursul anului 2019, angajații Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au acţionat pentru prevenirea, descoperirea şi combaterea activităţilor ilicite ale agenţilor economici şi ale persoanelor fizice în cinci domenii prioritare: „Producerea şi comercializarea mărfurilor agroalimentare”, „Construcţiile şi materialele de construcţii”, „Utilizarea forţei de muncă la negru şi la gri”, „Exploatarea şi prelucrarea materialului lemnos” și „Transporturi”, a informat miercuri, 22 ianuarie, prin intermediul unui comunicat, Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

”Activităţile specifice au fost desfăşurate în baza planurilor de măsuri întocmite la nivel naţional. Poliţiştii specialişti pe linie de criminalitate au ridicat în vederea confiscării: produse agroalimentare în valoare de 23.000 de lei, 36.560 de ţigarete în valoare de 18.280 de lei, 1.152 de litri alcool în valoare de 21.600 de lei, alte produse în valoare de 77.238 de lei – articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, produse cosmetice, etc.”, se precizează în comunicat.

Potrivit aceleiași surse, pe parcursul anului trecut ”au fost dispuse măsuri asiguratorii în cadrul dosarelor penale pe linie de evaziune fiscală, până la concurența sumei de 4.115.245 de lei asupra a 2 terenuri, 2 autoturisme, 14 imobile de locuit, iar 9 suspecţi au fost reţinuţi.”

Alex TOTH

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

UMFST Live: Doctorul inimilor, desemnat președinte al Senatului UMFST

Emisiunea se poate urmări accesând: https://live.umfst.ro/ https://m.facebook.com/umfst https://m.youtube.com/channel/UCT15XZBMHPRCJgLGpB9mgdA Share

Share
Share