Linie nouă de vopsire Allcolors Serv, în Parcul Industrial Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1695 Vizualizări

Linie nouă de vopsire Allcolors Serv, în Parcul Industrial Mureș

Conducerea societății Allcolors Serv SRL, titulara proiectului ”Linie de vopsire în câmp electrostatic profile din aluminiu nr. 2” anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului prin elaborarea unui studiu de impact asupra mediului în cadrul procedurii de evaluarea impactului asupra mediului, pentru proiectul respective, propus a fi amplasat în localitatea mureșeană Vidrasău – Platforma Industrială, nr. 1/G/5.

Potrivit unui comunicat, proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș din Târgu-Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, de marți până vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum și la adresa web apmms.anmp.ro.

Conform portalului www.listafirme.ro, SC Allcolors Serv SRL s-a înființat în luna martie 2001, are ca obiect de activitate ”tratarea și acoperirea metalelor” și este administrată de Daroczi Janos și Nyaradi Laszlo, care dețin calitatea de asociați împreună cu Vass Bela, Barta Almășan Bela, Sebestyen Ladislau și Sebestyen Csaba.

La finalul exercițiului financiar 2018 firma a raportat o cifră de afaceri de 37,8 milioane lei, profit net de 6,3 milioane lei și un număr mediu de 233 de angajați.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE