Share

Home / Invatamant / Program gratuit de pregătire pentru Olimpiada de Matematică

Program gratuit de pregătire pentru Olimpiada de Matematică

Fundația Upper Education organizează concursul ”upper.school” de pregătire pentru Olimpiada de Matematică ediția 2020 care se adresează copiilor din clasele V – VIII.

Concursul este gratuit și se desfășoară online în trei etape în perioada 19 ianuarie – 22 martie. Înregistrarea se face individual, de fiecare elev, în platforma upper.school (www.upper.school).

Etapele se desfășoară astfel: prima etapă – 29 inauarie: 10 probleme cu răspuns numeric, timp de lucru două ore, oricând în intervalul orar 8.00 – 20.00 ; etapa a doua – 26 februarie: 10 probleme cu răspuns numeric, timp de lucru două ore, oricând în intervalul 8.00 – 20.00; etapa finală – 22 martie: participanții sunt cei calificați pe baza punctajului obținut la primele două etape, concursul constă în patru probleme cu redactare, timp de lucru trei ore la clasele a V-a și a VI-a, respectiv pattru ore pentru clasele a VII-a și a VIII-a, se desfășoară în intervalul orar 10.00 – 14.00.

Andreea GONDOR

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

UMFST Live: Doctorul inimilor, desemnat președinte al Senatului UMFST

Emisiunea se poate urmări accesând: https://live.umfst.ro/ https://m.facebook.com/umfst https://m.youtube.com/channel/UCT15XZBMHPRCJgLGpB9mgdA Share

Share
Share