Topul Firmelor Mureșene. Veta, furnizor pentru Hugo Boss și Armani Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2993 Vizualizări

Topul Firmelor Mureșene. Veta, furnizor pentru Hugo Boss și Armani

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial de prezentare a celor mai competitive societăți din județul Mureș, incluse în cea de-a 26-a ediție a Catalogului Topul Firmelor Mureșene, publicație editată și prezentată în anul 2019 de Camera de Comerț și Industria a Județului Mureș, cu ocazia tradiționalului eveniment de business intitulat ”Gala Topul Firmelor Mureșene”.

La categoria ”Intreprinderi mijlocii”, secțiunea ”1520 – Fabricarea încălțămintei” locul 1 a fost atribuit societății Veta SRL Târgu-Mureș.

Utilaje performante, producție diversificată

Potrivit portalului www.listafirme.ro, societatea s-a înființat în luna decembrie 2004, are ca obiect de activitate ”fabricarea încălțămintei” și este deținută de omul de afaceri italian Osvaldo Giangrandi, care are și calitatea de administrator.

Firma a avut o cifră de afaceri de 15,4 milioane lei în 2017 și de 20,2 milioane lei în 2018, profit net de 1,2 milioane lei în 2017 și de 0,7 milioane lei în 2018 și un număr mediu de 120 de angajați în 2017, și 138 în 2018.

Conform paginii web a societății, www.vetasrl.ro, la înființare Veta SRL avea 9 angajați și producea cizme de protecție din PVC. ”Producția de la început era de circa 200.000 de perechi anual, din care 60% era destinată exportului în Italia”, se menționează pe site-ul firmei.

Investițiile realizate în diverse utilaje performante au avut ca efect creșterea atât a producției, cât și a numărului de angajați.

”În perioada următoare s-a investit în alte mașini de injecție de tip Ottogalli. În momentul de față avem un personal de 155 de persoane, 5 mașini de injecție PVC și TR, iar producția anuală este de peste 700.000 de perechi. Producția s-a diversificat, acum se produc cizme apă-noroi din PVC și TR într-o gamă variată de modele și culori pentru bărbați, femei și copii, inclusiv îmblănite pentru iarnă. De asemenea, producem cizme de uz profesional cu bombeuri și lamele din oțel pentru industria grea, construcții, agricultură, silvicultură, etc. 90% din producția noastră se exportă în Germania, Italia, Franța, Spania, Ungaria, Polonia și în alte țări. Suntem furnizori pentru firme de renume cum sunt Hugo Boss, Armani, Off-White, Chloe etc.”, se mai precizează pe pagina web a SC Veta SRL.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE