Share

Home / Administratie / Deficit de personal la Poliția Mureș

Deficit de personal la Poliția Mureș

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș a prezentat, în urmă cu câteva zile, bilanțul instituției pe anul 2019.

Potrivit documentului, în perioada analizată şi-au încetat raporturile de serviciu 5 ofiţeri de poliţie şi 25 de agenţi de poliţie, iar ”din totalul posturilor prevăzute, peste 86,32 % sunt ocupate.”

”În urma examenelor de încadrare/reîncadrare a posturilor, organizate în cursul anului 2019, au fost încadraţi din sursă externă 3 ofițeri de poliție, iar un agent de poliţie a fost trecut în corpul ofițerilor. De asemenea, în urma examenelor de ocupare a posturilor de personal contractual vacante la nivelul unităţii, au fost încadrate 3 persoane. În anul 2019, au fost încadraţi 5 ofiţeri şi 90 de agenţi de poliţie, absolvenţi ai instituţiilor de învăţământ ale Ministerului Administrației și Internelor”, se menționează în comunicat.

(Redacția)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Distincția ”ALAE” pentru Péter Klosz și Bernadette Szőcs

Consiliul Judeţean (CJ) Mureş a acordat marţi, 11 februarie, în cadrul unei ceremonii, Distincţia ”ALAE” …

Share
Share