Mai ușor decât era de așteptat Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 283 Vizualizări

Mai ușor decât era de așteptat

În cea de-a doua etapă din turul 2 a Diviziei A la handbal feminin CSM Târgu Mureș a învins categoric în deplasare formația Universitatea Reșița. Mureșencele s-au impus cu 36-15, după un joc a cărei soartă a fost decisă practic în prima repriză, încheiată 19-7. CSM se aștepta la o replică mai viguroasă din partea adversarei, a abordat cu maximă atenție jocul și s-a desprins din start. A început jocul cu Ioana Ugran în poartă și sextetul Flavia Munteanu, Georgeta Bucin, Carina Ghemeș, Monica Bărăbaș, Andreea Târșoagă și Ioana Moldovan, formulă care a suferit puține modificări în prima parte. Până la pauză au mai intrat doar Maria Ola, Carla Lăcătuș și Sarah Darie. Gazdele au reușit o singură dată să egaleze, la 1, dar au înscris al doilea gol abia după ce mureșencele s-au desprins la 8-1. Până la pauză, cu o excepție, toate jucătoarele folosite au reușit să înscrie. Excepția a fost extrema stângă Ioana Moldovan, care nici până la final n-a reușit să puncteze, în ciuda mai multor pătrunderi de pe partea ei. Perioada ratărilor de pe extreme a fost folosită de către reșițence, care au redus de la 11-2 cu trei goluri consecutive. Perioada în care gazdele păreau capabile să revină a fost rapid depășită și diferența de 12 goluri de la pauză nu mai lăsa vreun dubiu în privința învingătoarei.
La pas
Startul reprizei secunde a fost aproape identic cu cel de la debutul întâlnirii. În primele 10 minute scorul parțial de 2-7 a mărit avantajul mureșencelor la 17 goluri. După 9-26 în următoarele minute niciuna din componentele echipei aliniate la start nu se mai afla pe teren. Cu Ilinca Pop în poartă, sextetul în care alături de cele trei intrate și în prima repriză au mai jucat Ioana Radu, Ioana Sângeorzan, Luciana Bercea și Roxana Guță, diferența a continuat să crească. Deși nu au mai forțat, mureșencele s-au impus la pas și așteaptă confruntarea de peste două săptămâni, cu liderul.
În etapa viitoare echipa antrenorilor Mihaela Evi și Daniel Pop va primi vizita liderului Crișul Chișineu Criș, care își menține cele 4 puncte avantaj obținute în prima parte a campionatului. Derbyul seriei va avea loc la Târgu Mureș, după o pauză de o săptămână, în 8 februarie.
Marcatoarele jocului de la Reșița au fost: Munteanu 7, Bărăbaș și Ola câte 6, Târșoagă 5, Ghemeș, Lăcătuș și Darie câte 3, Bucin 2, Bercea 1 gol.
Pentru gazde cele mai multe goluri le-a înscris Rebeca Vlădășel, cu 5 reușite.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE