Share

Home / Administratie / Evoluția criminalității contra patrimoniului în Mureș

Evoluția criminalității contra patrimoniului în Mureș

În decursul anului 2019, la nivelul judeţului Mureş au fost sesizate 5.671 de infracţiuni contra patrimoniului, număr în creştere uşoară cu 1,81%, faţă de anul precedent.

Potrivit unui comunicat remis, în urmă cu câteva zile, de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, categoriile de furturi care au înregistrat scăderi sunt: furturile din societăţi comerciale – cu 7,6%, furturile din autoturisme – cu 27,1%, furturile de/din bancomate – cu 50%.

În ceea ce privește categoriile de furturi care au înregistrat creşteri, acestea sunt următoarele: furturile din buzunare, poşete, genţi – cu 12,5%, furturile din locuinţe – cu 16,2% și furturile de animale – cu 10,5%.

”Pe trend uşor ascendent se situează infracțiunile de tâlhărie, care înregistrează o creştere cu 9 fapte faţă de anul 2018”, se menționează în comunicat.

(Redacția)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

UMFST Live: Doctorul inimilor, desemnat președinte al Senatului UMFST

Emisiunea se poate urmări accesând: https://live.umfst.ro/ https://m.facebook.com/umfst https://m.youtube.com/channel/UCT15XZBMHPRCJgLGpB9mgdA Share

Share
Share