Home / Business / Topul Firmelor Mureșene. Pleuro Ind, producător de sandwichuri gustoase și sănătoase

Topul Firmelor Mureșene. Pleuro Ind, producător de sandwichuri gustoase și sănătoase

Distribuie

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial de prezentare a celor mai competitive societăți din județul Mureș, incluse în cea de-a 26-a ediție a Catalogului Topul Firmelor Mureșene, publicație editată și prezentată în anul 2019 de Camera de Comerț și Industria a Județului Mureș, cu ocazia tradiționalului eveniment de business intitulat ”Gala Topul Firmelor Mureșene”.

La categoria ”Intreprinderi mijlocii”, secțiunea ”4638 – Comerț cu ridicata specializat al altor alimente, inclusiv pește, crustacee și moluște” locul 1 a fost atribuit societății Pleuro Ind SRL Târgu-Mureș.

Afaceri de 22,4 milioane lei în 2018

Potrivit portalului www.listafirme.ro, societatea s-a înființat în luna iunie 1997, are ca obiect de activitate ”comerț cu ridicata specializat al altor alimente, inclusiv pește, crustacee și moluște” și este deținută de un asociat, Iosif  Forgaci, care îndeplinește și funcția de administrator.

Firma a avut o cifră de afaceri de 19,8 milioane lei în 2017 și de 22,4 milioane lei în 2018, profit net de 4,4 milioane lei în 2017 și de 4,4 milioane lei în 2018 și un număr mediu de 58 de angajați în 2017, și 60 în 2018.

Investiții în calitate

Conform paginii web a societății, www.bitesandwiches.ro, SC Pleoru Ind SRL este un producător de sandwichuri ambalate care în timp și-a extins domeniul de activitate de la distribuție la catering.

”Începând cu anul 2008, la SC Pleuro Ind SRL, pe lângă activitatea de distribuție desfășurată până atunci, am lansat activitatea de catering/ producție de sandwichuri și ready meal-uri printr-un program investițional de aproximativ 1,5 milioane euro, constând în achiziții de spații de producție și echiparea lor la standarde internaționale. Devenind producători de sandwich prin lansarea sandwichurilor și gamei de produs Bite, ne-am conformat tendințelor din această industrie și am pornit la drum cu un obiectiv clar: acela de a oferi clienților sandwichuri gustoase, sănătoase, ușor de consumat și mereu în pas cu evoluțiile culinare. Inovația a fost permanent prezentă în produsele pe care le-am dezvoltat”, se precizează pe site-ul companiei.

”Povestea noastră a început în anul 1997 cu mult respect pentru cei care ne aleg zi de zi și grijă față de calitatea ingredientelor și produselor Bite Sandwiches. După 20 de ani, încă vă invităm să savurați produsele noastre… zeci de sortimente de sandwichuri – baghetă, toast, triunghi, wrapp-uri, mâncare gătită Ready Meals, Pasta Box și dulciuri de casă. Ne găsiți în principalele benzinării, hypermarketuri și supermarketuri”, se specifică și pe pagina de Facefook a firmei.

Sandwichurile Bite sunt preparate sănătos, cu Pâine Bună, sortiment de pâine preparat în brutăria societății.

”Cea mai nouă contribuție în acest sens este Pâinea Bună. Rezultat al cercetărilor pe care le-am derulat pe timp de 2 ani pentru a putea oferi în sandwichurile noastre o pâine sănătoasă, fără E-uri, conservanți și grăsimi, Pâinea Bună este coaptă zilnic în brutăria proprie și face acum deliciul baghetelor și triunghiurilor Bite”, au mai transmis reprezentanții SC Pleuro Ind SRL.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO: Primar mureșean, partidă de amor în aer liber cu o colegă, în timpul programului

Distribuie Primarul comunei mureșene Miheșu de Câmpie, Emil Casoni, a fost surprins de un grup …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.