Home / Cultură / „Clubul Cărții”, cel mai nou și mai inedit proiect al Muzeului Etnografic ”Anton Badea”

„Clubul Cărții”, cel mai nou și mai inedit proiect al Muzeului Etnografic ”Anton Badea”

S-a tot vorbit despre lectură, mai exact despre lipsa ei în rândul tinerilor. Mai mult, au venit unii cu tot felul de proiecte legislative pentru stimularea lecturii. Până să vedem vreo finalitatea a vreunui proiect de lege, ne îndreptăm atenția spre municipiul Reghin , mai exact la Muzeul Etnografic „Anton Badea”, locul unde se pune pe picioare un proiect inedit menit să stimuleze nu doar lectura, ci și interacțiunea dintre oamenii cu aceleași preocupări. Este vorba de ”Clubul Cărții”, o întâlnire lunară a  celor pasionați de lectură și nu numai.

”Diferența între cine ești acum și cine vei deveni stă în cărțile pe care le vei citi și în oamenii pe care îi vei întâlni”, spune un învățar pe nume  C. Jones. Cu siguranță oamenii ne schimbă, la fel și cărțile! Iar pasiunea pentru lectură este forța care ne conectează și dezvoltă ce e mai bun în noi și în ceilalți. În 2020 ne-am propus să întâlnim alți oameni, care, ca și noi, iubesc lectura și doresc să își îmbogățească universul cunoașterii și să împărtășească din acesta cu ceilalți – idei, gânduri, emoții și experiențe. Clubul Cărții este un proiect organizat și desfășurat cu scopul promovării lecturii, a interacțiunii sociale și a dezvoltării prin cultură, prin întâniri lunare, în care vor fi citite cărți, dezbătute pasaje și texte literare. Îi invităm pe reghineni să se alăture Clubului Cărții, să fie alături de noi la întâlnirile lunare care vor avea loc, din februarie, la muzeu, dar și în alte locații!”, a precizat Roxana Man, directorul Muzeului Etnografic ”Anton Badea” din Reghin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

1,9 milioane lei alocați de Consiliul Județean Mureș pentru materiale de protecție și dezinfectare

În cadrul ședinței ordinare de miercuri, 31 martie, bugetul Județului Mureș a fost rectificat în …