Share

Home / Invatamant / Concurs de selecție pentru burse Erasmus+, la UMFST

Concurs de selecție pentru burse Erasmus+, la UMFST

Biroul Erasmus+ din cadrul Departamentului de Relații Internaționale al Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu-Mureș anunță organizarea unui nou concurs de selecţie pentru obţinerea unei burse de plasament Erasmus în anul universitar 2019-2020.

Potrivit Blogului UMFST Târgu-Mureș, selecția se adresează studenţilor de la Medicină (anii de studiu III, IV și V), Medicină Dentară (anii III, IV și V), Farmacie (anii II, III, IV), Balneofiziokinetoterapie, Nutriţie și Dietetică, Asistenţă Medicală (anii I și II), Cosmetică Medicală – Tehnologia Produsului Cosmetic (anii I și II), iar dosarele se depun în perioada 27 ianuarie 2020 – 28 februarie 2020 la Departamentul de Relaţii Internaţionale.

(Redacția)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târgu-Mureș: Măsuri pentru prevenirea coronavirusului în școli și grădinițe

Viceprimarul municipiului Târgu-Mureș, social-democratul Sergiu Papuc, a trimis marți, 25 februarie, tuturor unităților de învățământ …

Share
Share