WESSLING România este evaluată de către Coface, ca fiind Excellent Small & Medium Enterprises Business
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 284 Vizualizări

WESSLING România este evaluată de către Coface, ca fiind Excellent Small & Medium Enterprises

WESSLING România a obținut recunoașterea performanței în afaceri prin acordarea Certificatului Excellent Small & Medium Enterprises de către Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București și Coface România. Acest certificat de performanță se acordă companiilor ce activează în sectorul IMM în baza unei evaluări a riscului comercial realizată de Coface România prin întocmirea unui raport de credit.

 

În luna ianuarie 2020 compania WESSLING România a obținut încă o dată certificarea excelenței de către Coface România. Lansat în anul 2012 în Slovenia și din 2013 în România, programul prezent astăzi în 99 de țări și-a propus confirmarea bunelor practici de afaceri ale companiilor, care coincid cu directivele UE spre o mai mare excelență în afaceri. Excellence SME semnifică un sistem de rating de prestigiu, un etalon pentru companiile ce îl primesc.

Astfel, se confirmă credibilitatea de afaceri a WESSLING, companie ce oferă pieței servicii de testare sigure, de calitate, siguranță și plus valoare partenerilor săi de afaceri.

“Suntem o companie cu aproximativ 80 de angajați și o cifră de afaceri de circa 9 milioane de lei obținute prin profesionalism, calitate și seriozitate oferite partenerilor noștri. Evaluarea independentă Coface întărește seriozitatea noastră pe piața de business din România” a declarat directorul general al companiei WESSLING România, Ioan Hașegan.

WESSLING România este o rețea de laboratoare independente de testare și consultanță de mediu, prezentă pe piața românească de peste 16 ani având ca obiectiv îmbunătățirea continuă a calității, siguranței, protecției mediului și sănătății.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE