Claudiu Maior îi răspunde lui Soós Zoltán pe tema reamenajării pârâului Pocloș Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3616 Vizualizări

Claudiu Maior îi răspunde lui Soós Zoltán pe tema reamenajării pârâului Pocloș

După ce joi, 23 ianuarie, Soós Zoltán, candidatul UDMR la funcția de primar al municipiului Târgu-Mureș, anunța că deține un proiect pentru transformarea albiei pârâului Pocloș în locuri de parcare pentru mașini, piste pentru bicicliști și teatre în aer liber, marți, 28 ianuarie, Claudiu Maior, președintele ALDE Târgu-Mureș și consilier personal al primarului Dorin Florea, a scris, pe pagina sa de Facebook, un text intitulat ”Jenant, domnule Soós! Jenant…”

”Declarațiile din ultimele zile, pe subiectul reamenajării pârâului Pocloș frizează bunul-simț! În an electoral… tot cei care ar trebui să tacă, prind glas! Cu Markó Béla – vicepremier din Târgu Mureș, cu Borbély László – ministru al mediului din Târgu Mureș, cu David Csaba – director al Apelor Române, de asemenea târgumureșean – toți girați de UDMR – pârâul Pocloș a rămas, după cum îl știți, același! De ani de zile! În ciuda numeroaselor și insistentelor demersuri făcute de primarul Dorin Florea, abia în 2018 s-a încheiat un protocol între Primărie și Administrația Bazinală de Apă Mureș, prin HCL nr.42/15 februarie 2018, (bineînțeles, cu alți directori și miniștri) care prevede „Crearea de locuri de parcare, amenajarea și crearea de infrastructură edilitară prin acoperirea pârâului Pocloș”.
După mai bine de zece ani, speram să intrăm în normalitate, în 2019, când s-au prevăzut bani pentru studiu de prefezabilitate, însă votul consilierilor locali ai UDMR a fost din nou împotrivă!”, a scris Claudiu Maior.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE