Home / Business / Topul Firmelor Mureșene. Extra Mob, mobilier modern pentru toate gusturile

Topul Firmelor Mureșene. Extra Mob, mobilier modern pentru toate gusturile

Distribuie

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial de prezentare a celor mai competitive societăți din județul Mureș, incluse în cea de-a 26-a ediție a Catalogului Topul Firmelor Mureșene, publicație editată și prezentată în anul 2019 de Camera de Comerț și Industria a Județului Mureș, cu ocazia tradiționalului eveniment de business intitulat ”Gala Topul Firmelor Mureșene”.

La categoria ”Intreprinderi mici”, secțiunea ”3102 – Fabricarea de mobilă pentru bucătării” locul 1 a fost atribuit societății Extra Mob SRL Târgu-Mureș.

Afaceri de 1,2 milioane lei în 2018

Potrivit portalului www.listafirme.ro, societatea s-a înființat în luna decembrie 2004, are ca obiect de activitate ”fabricarea de mobilă pentru bucătării” și este deținută de Raul Grațian Călian, care are și funcția de administrator.

Firma a avut o cifră de afaceri de 1,2 milioane lei în 2017 și de 1,2 milioane lei în 2018, profit net de 72.538 lei în 2017 și de 11.776 lei în 2018 și un număr mediu de 11 angajați în 2017, și 12 în 2018.

Proiectare, producție și prestări servicii

Conform paginii web a societății, www.extramob.ro, SC Extra Mob SRL are ca domeniu principal de activitate producția de mobilier din PAL melaminat și deține un showroom, X-tra Mob, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 218 din Târgu-Mureș. Totodată, societatea deține și o hală de prestări servicii, pe strada Livezeni nr. 4 (în spatele fostei discoteci Jo), unde au loc activități de cantuire, debitare și găurire.

În ceea ce privește producția, aceasta se realizează într-o hală proprie situată în localitatea Corunca (zona Vațman), cu utilaje proprii de debitare PAL și aplicat cant ABS, atât pe suprafață dreaptă, cât și pe suprafață curbă, iar producția constă în: mobilier pentru birouri (diversificate, modularitate, calitate), mobilier pentru magazine, bănci, hoteluri (funcționalitate și aspect), mobilier de apartament: bucătării (creare de spațiu și utilitate), sufragerii (relaxare și confort), holuri (design și funcționalitate), băi (optimizare spații restrânse), dressing-uri (depozitare în funcție de sezon), dormitoare (spațiu de odihnă) și camere de tineret (armonia culorilor și formelor).

Nu în ultimul rând, specialiștii de la Extra Mob SRL furnizează și servicii de proiectare de mobilier pentru bucătării și dormitoare.

Alex TOTH

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.