Home / Politic / TRANSFER POLITIC. Primar PSD important din Mureș, pas către Pro România!

TRANSFER POLITIC. Primar PSD important din Mureș, pas către Pro România!

Distribuie

După recenta cooptare în partid a social-democratului Alexandru Petru Frătean, nume binecunoscut în politica mureșeană, președintele Pro România Mureș, Călin Buzgău, a anunțat marți, 28 ianuarie, un nou ”transfer politic” în persoana primarului PSD al comunei Batoș, Dumitru Cotoi.

Edilul șef al comunei Batoș, care va fi candidatul Pro România pentru funcția de primar al comunei Batoș, a fost felicitat tocmai de președintele Pro România, Victor Ponta.

”Primarul comunei Batoș, domnul Dumitru Cotoi, a ales să susțină stânga autentică și modernă a României, respectiv echipa PRO România! Ceea ce este demn de menționat este faptul că domnul Cotoi Dumitru este la al 3 lea mandat consecutiv de Primar al comunei Batoș, mandat pe care l-a câștigat la ultimele alegeri cu un scor de 78,35%, ceea ce spune multe despre activitatea și performanțele avute ca prim gospodar/ primar al comunității mureșene din localitatea Batoș! Desigur, noul nostru coleg, domnul Dumitru Cotoi, și-a manifestat susținerea și încrederea față de echipa PRO România Mureș, alături de mai mulți oameni faini, dornici de implicare și cu proiecte de viitor pentru comuna Batoș! Le mulțumim și îi felicităm pentru decizia luată și le/ne urăm mult succes în continuare! Felicitări și gânduri bune i-au fost oferite domnului primar Dumitru Cotoi, și de Președintele PRO România, domnul Victor Ponta! Și, ca imaginea de ansamblu să fie completă, mai adăugăm faptul că în cadrul ședinței organizației locale Pro Romania Batoș, s-a stabilit ca domnul Dumitru Cotoi, să fie candidatul PRO România la funcția de primar al comunei Batoș, în cadrul alegerilor locale din cursul acestui an!”, se precizează pe pagina de Facebook a Pro România Mureș.

Rămâne de văzut dacă ”transferul” lui Dumitru Cotoi de la PSD la Pro România este doar la nivel de declarativ, printr-o strângere de mână, sau dacă este scriptic, respectiv prin demisie din PSD, caz în care, potrivit legii, primarul comunei Batoș își va pierde mandatul.

Vom reveni.

Alex TOTH

 

 

 

 

De asemenea, verificati

IPJ Mureș: Acțiuni ample pe drumurile naționale pentru combaterea excesului de viteză

Distribuie Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Mureș au desfășurat duminică, 14 aprilie, acțiuni …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.