Autoritățile din Mureș, măsuri preventive împotriva gripei și a coronavirusului Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 557 Vizualizări

Autoritățile din Mureș, măsuri preventive împotriva gripei și a coronavirusului

Sediul Instituției Prefectului – Județul Mureșț a găzduit marți, 28 ianuarie, o ședință de lucru pe tema îmbolnăvirilor cauzate de gripă.

Potrivit prefectului județului Mureș, Mara Togănel, ”în județul Mureș nu există statistici îngrijorătoare în ceea ce privește cazurile de gripă” și ”au fost luate măsurile de prevenție în cazul apariției îmbolnăvirilor cauzate de coronavirus”.

”Fac un apel către toți primarii și directorii unităților de învățământ din județ în ceea ce privește asigurarea produselor de igienă în școli. Acestea sunt concluziile ședinței de lucru pe care am convocat-o, pe tema măsurilor de prevenire și limitare a îmbolnăvirilor prin gripă și alte afecțiuni respiratorii, precum și pentru pregătirea unui set de măsuri de intervenție, în cazul apariției îmbolnăvirilor cauzate de noul coronavirus”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Mara Togănel.

La ședința operativă au participat reprezentanții instituțiilor cu atribuții pe această problematică: Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Mureş, Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş, Birou Vamal de Frontieră al Aeroportului Târgu-Mureş, Punctul Poliţiei de Frontieră de la Aeroportul Târgu-Mureş și Regia Autonomă Aeroportul ”Transilvania” Târgu-Mureş.

”În momentul în care toți cei care au atribuții în domeniu cunosc cu exactitate măsurile care se impun, vom reacționa prompt la situațiile care pot afecta sănătatea mureșenilor”, a mai menționat prefectul județului Mureș.

Alex TOTH

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE