Tânăr reținut pentru că a modificat prețul ramburs al comenzii Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1103 Vizualizări

Tânăr reținut pentru că a modificat prețul ramburs al comenzii

Polițiștii specializați în investigarea criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au reținut pentru 24 de ore, la data de 28 ianuarie, un tânăr bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Târgu-Mureș.

”Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit că, în cursul lunii decembrie 2019, un tânăr de 21 de ani, din județul Mureș, în calitate de administrator al unei societăți comerciale, ar fi comandat telefoane mobile de la o societate comercială de profil, din județul Cluj, care urmau a-i fi livrate printr-o firmă de curierat”, a transmis Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Aceeași sursă precizează că ”ulterior momentului expedierii, persoana în cauză ar fi intervenit în aplicația online a firmei de curierat și ar fi modificat prețul ramburs al produselor comandate, plătind astfel la livrare aproximativ 10% din prețul real al produselor”.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de 15.246 de lei, acesta fiind recuperat integral şi predat persoanei vătămate.

În urma administrării probatoriului, la data de 28 ianuarie, faţă de acesta, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, sub coordonarea Pachetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş.

Andreea GONDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE