Topul Firmelor Mureșene. Alutruck, carosare și transport de marfă Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 341 Vizualizări

Topul Firmelor Mureșene. Alutruck, carosare și transport de marfă

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial de prezentare a celor mai competitive societăți din județul Mureș, incluse în cea de-a 26-a ediție a Catalogului Topul Firmelor Mureșene, publicație editată și prezentată în anul 2019 de Camera de Comerț și Industria a Județului Mureș, cu ocazia tradiționalului eveniment de business intitulat ”Gala Topul Firmelor Mureșene”.

La categoria ”Microintreprinderi”, secțiunea ”2920 – Producția de caroserii pentru autovehicule; fabricare de remorci și semiremorci” locul 1 a fost atribuit societății Alutruck SRL Târgu-Mureș.

Afaceri de 2,4 milioane lei în 2018

Potrivit portalului www.listafirme.ro, societatea s-a înființat în luna iunie 2000, are ca obiect de activitate ”producția de caroserii pentru autovehicule; fabricarea de remorci și semiremorci” și este deținută de Kiss Carol și Kiss Ildiko (care îndeplinește și funcția de administrator).

Firma a avut o cifră de afaceri de 2,5 milioane lei în 2017 și de 2,4 milioane lei în 2018, profit net de 123.427 lei în 2017 și de 214.252 lei în 2018 și un număr mediu de 3 angajați, atât în 2017, cât și în 2018.

Servicii diversificate

Conform paginii web a societății, www.alutruck.ro, SC Alutruck SRL este importator general pentru furgoane de aluminiu de fabricație Europanel.

”În timp (din anul 2000 până în prezent – n.r.) s-a dezvoltat în cadrul firmei și o activitate de carosare și de transport. Începând cu anul 2007 activitatea de bază a devenit una comercială și anume distribuția pe teritoriul României a materialelor, subansamblelor și a kiturilor pentru atelierele de carosare. Firma are sediul central la Târgu-Mureș, iar depozitul de materiale în Sâncraiu de Mureș, strada Principală nr. 193. De asemenea, firma are în dotare autovehicule de transport marfă, cu care realizează transporturile proprii de marfă de la depozit la sediul clienților”, se precizează pe site-ul firmei.

Totodată, specialiștii societății oferă servicii de proiectare și consultanță în domeniul carosărilor.

”SC Alutruck SRL la cererea clienților execute proiecte, organizează instruirea personalului care participă în activități de carosare și acordă consultanță în realizarea diferitelor carosări, respectiv folosirea diferitelor materiale și subansamble comercializate de firmă”, se menționează pe pagina web www.alutruck.ro.

Nu în ultimul rând, SC Alutruck SRL furnizează și servicii de transport mărfuri generale cu o autoutilitară Mercedes Sprinter și cu o autoutilitară Mitsubishi Fuso Canter 3C15 prevăzută cu platformă cu prelată.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE