Burse unSettled pentru elevii care au împlinit 18 ani Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 234 Vizualizări

Burse unSettled pentru elevii care au împlinit 18 ani

Organizația Freedom House România (FHR) organizează în perioada octombrie 2019 – iulie 2020 un proiect prin care marchează împlinirea a 30 de ani de la căderea comunismului. În cadrul acestui proiect, în luna iulie 2020, Organizația FHR oferă un număr de 150 de burse unSettled pentru tinerii români cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani, interesați să participe la cele 7 zile ale Festivalului de Idei unSettled de la Memorialul Sighet, județul Maramureș.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean Mureș, ”bursele acoperă toate cheltuielile de participare (cazare, masă, transport, materiale) iar participanți vor fi înpărțiți în două grupe de 75 de persoane, urmând ca activitățile fiecărei grupe să se organizeze separat, câte 7 zile, în perioadele 6 – 12 iulie, respectiv 13 – 19 iulie”.

La finalul celor 7 zile ale festivalului, 30 dintre cei 150 de participanți vor fi premiați cu o vizită de studiu la instituțiile europene de la Bruxelles, toate cheltuielile acestei vizite fiind acoperite de către organizatori.

Linkul către formularul de aplicare poate fi accesat la adresa: www.unsettle.freedomhouse.ro, data limită de aplicare fiind 15 martie.

Andreea GONDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE