Colegiul Prefectural. Directorii de instituții, îndemnați să fie deschiși cu cetățenii Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 533 Vizualizări

Colegiul Prefectural. Directorii de instituții, îndemnați să fie deschiși cu cetățenii

Noul prefect al județului Mureș, Mara Togănel, a condus marți, 28 ianuarie, pentru prima dată, lucrările Colegiului Prefectural al Județului Mureș.

Potrivit unui comunicat remis de Cancelaria Prefectului, ordinea de zi a cuprins raportul de activitate al Inspectoratului Teritorial de Muncă Mureș pentru anul 2019, o informare privind Implementarea Strategiei Naționale Anticorupție de către Serviciul Județean Anticorupție Mureș, precum și raportul de activitate al Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Mureș pentru anul 2019.

Prefectul județului Mureș, Mara Togănel, i-a îndemnat pe toți reprezentanții instituțiilor deconcentrate din județ să dea dovadă de profesionalism și deschidere în relația directă cu cetățenii.

“Cred că este foarte important ca și în anul 2020 să conștientizăm că fiecare dintre instituțiile reprezentate în această sală are contact nemijlocit cu cetățeanul, iar mureșenii așteaptă de la noi o atitudine profesionistă și constructivă în rezolvarea problemelor. Vă îndemn, așadar, să dați dovadă de eficiență și deschidere față de mureșeni, respectând în același timp legea. Vă doresc succes în toate activitățile din acest an”, a afirmat prefectul județului Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE