FOTO: Târgu-Mureș: Femeie accidentată mortal pe trecerea de pietoni! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 26944 Vizualizări

FOTO: Târgu-Mureș: Femeie accidentată mortal pe trecerea de pietoni!

Astăzi, în jurul orei 18.00, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Târgu-Mureș.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, se pare că un bărbat, de 31 de ani, din comuna Sâncraiu de Mureș, în timp ce conducea un autoturism din direcția Bulevardul 1 Decembrie 1918 spre Piața Victoriei, a surprins și accidentat o femeie, de 57 de ani, din Târgu-Mureș, care în calitate de pieton se afla angajată în traversarea regulamentară a părții carosabile, pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător, după care a intrat în coliziune cu un alt autoturism care se afla pe sensul opus de mers și acorda prioritate femeii în cauză.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a femeii, care a fost transportată la U.P.U. Târgu Mureș, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, unde ulterior, din nefericire, a decedat.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE