Investiție de 1,6 milioane de lei la Aeroportul ”Transilvania” Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1711 Vizualizări

Investiție de 1,6 milioane de lei la Aeroportul ”Transilvania”

Consilierii județeni au aprobat joi, 30 ianuarie, cu ocazia unei ședințe ordinare de lucru, documentaţia tehnico-economică şi indicatorii tehnico-economici ai investiţiei ”Lucrări de reabilitare la CT 1” – Regia Autonomă ”Aeroport Transilvania” Târgu-Mureș, în valoare de 1.654.375 de lei, cu TVA de 19% inclus.

Potrivit informațiilor prezentate în Raportul de specialitate al proiectului de hotărâre, în prezent centrala termică principală CT 1 deservește aerogara, asigurând peste 90% din energia termică necesară pentru întreaga aerogară. Suprafața CT 1 este de aproximativ 48,5 de metri pătrați, volumul încăperii este de aproximativ 256 de metri pătrați, iar capacitatea centralei principale CT 1 este asigurată de două cazane Metalica și de două cazane Vaillant.

”Cazanele Metalica au o vechime de 50 ani, sunt uzate fizic și moral, funcționează cu randamente foarte reduse și sunt poluante. Instalația de încălzire din centrala principală CT 1 este realizată cu 50 ani în urmă, în anul 1969, și este asigurată în prezent cu un vas de expansiune deschis”, se menționează în document.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE