VIDEO, FOTO: Liberal nou în Consiliul Județean Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1149 Vizualizări

VIDEO, FOTO: Liberal nou în Consiliul Județean Mureș

Directorul Autorității Rutiere Române (ARR) Filiala Mureș, liberalul Alexandru Lupa, a depus joi, 30 ianuarie, jurământul de consilier județean, ocupând astfel locul lăsat vacant de ex-consilierul județean Mara Togănel, care a fost numită la începutul acestui an în funcția de prefect al județului Mureș.

Politica, ”modalitatea de a participa la construcția viitorului”

Alexandru Lupa are vârsta de 55 de ani, este de profesie inginer și la alegerile locale din iunie 2016 s-a aflat pe poziția a 14-a pe lista Partidului Național Liberal pentru Consiliul Județean Mureș.

A absolvit Liceul ”Alexandru Papiu Ilarian” în 1983, apoi Facultatea de Mecanică din Brașov – Secția Autovehicule Rutiere în 1989, după car au urmat studii de Ingineria  Circulației Rutiere, la Universitatea ”Babeș Bolyai” din Cluj, în 2001. În perioada 1989-1991, a fost angajat al Întreprinderii de Transporturi (ITA) Mureș, în cadrul Serviciului Tehnic,  apoi până în 2001 în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș – Serviciul Poliției Rutiere – Sistematizare Semnalizare Rutieră, iar apoi la ARR Mureș.

”În anul 2002 am devenit membru al PNL, apreciind că am stat suficient pe marginea terenului și că pot face mai mult pentru comunitate și orașul în care m-am născut, Târgu-Mureș. Astăzi, candidez pentru poziția de consilier județean din partea PNL. Politica nu este pentru mine o meserie, pentru că eu voi fi mereu inginer, dar este modalitatea de a participa la construcția viitorului meu și al familiei mele. Ca inginer, eu așa văd lucrurile: județul este o mașinărie care trebuie să funcționeze din plin în condițiile în care din punct de vedere tehnic stă bine. Oamenii, comunitățile, dumneavoastră, eu suntem părți din acest angrenaj tehnic. Dacă refuzăm să participăm în angrenaj, desigur că motorul se gripează și apar probleme”, declara, în 2016, în momentul depunerii candidaturii de consilier județean, Alexandru Lupa.

Cristian Chirteș (PNL): ”Venim cu oameni competenți”

La ședință a participat și senatorul Cristian Chirteș, președintele PNL Mureș, care a subliniat că echipa liberalilor din Consiliul Județean Mureș este alcătuită numai din profesioniști cu expertiză în domeniile lor de activitate.

”Domnul Alexandru Lupa este un vechi membru liberal, iar dacă vorbim despre omul Alexandru Lupa, este un om cu o expertiză bogată în absolut tot ceea ce înseamnă siguranța rutieră și transportul public în județul Mureș, domnia sa ocupând și funcția de director al ARR Mureș. Iată, venim cu oameni buni, cu oameni competenți în Consiliul Județean și sperăm ca experiența lui să fie benefică”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, liderul PNL Mureș.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE