Asociația pentru Urgențe Medicale Luduș, foarte aproape de primul obiectiv Luduș
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 324 Vizualizări

Asociația pentru Urgențe Medicale Luduș, foarte aproape de primul obiectiv

Lansată în urmă cu mai puțin de două luni, Asociația pentru Urgențe Medicale Luduș (AUML) este foarte aproape de a-și îndeplini prima promisiune făcută în fața celor peste 150 de invitați prezenți la lansare: achiziționarea unui ventilator mobil foarte rezistent la șocuri, marca Zoll, care va fi donat Compartimentului de Primiri Urgențe al orașului.

Constituirea AUML nu i-a lăsat indiferenți pe ludușeni, o serie de companii locale mai mici și mai mari, alături de persoane fizice oferindu-și deja sprijinul. Companiile locale Samarcu, Kompotech, Shadow, Marvicom Service, Bobin Prod, Mekaro Resurse, Mirotrans, Boro Trans, Ametist Com, Ferm Agro, Bigmat, Mariage Romeo & Julieta, Ademis 2000, Loft, Jewelry Goldcriss, Smaralda Com, Zonix și Radu Adina Consult, alături de persoane fizice, au reușit să adune aproape toată suma necesară achiziționării aparatului, cifrată în jurul a 75.000 de lei plus TVA.
Totodată, Asociația a lansat și o campanie de convingere a ludușenilor, și nu numai, să își redirecționeze 3,5% din impozitul pe profit plătit la stat către AUML.
”Suntem foarte bucuroși de faptul că ludușenii ne acordă încrederea și suntem determinați să ne ținem de toate promisiunile. Vrem să aducem comunitatea aproape de noi, căci medicina de urgență este o chestiune care interesează pe toată lumea, de la mic la mare. Le mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat și îi invităm și pe alții să ni se alăture. Cea mai simplă cale este completarea Declarației 230 de redirecționare a unei părți din impozitul pe profit pe care oricum oamenii l-au plătit, sunt fonduri care ne pot ajuta să ne îndeplinim mai repede obiectivele”, a declarat dr. Cristian Nicoară, președintele AUML și, totodată, medic în cadrul Compartimentului de Primiri Urgențe din Luduș.
Mai multe detalii despre modalitatățile prin care AUML poate fi sprijinită se găsesc pe site-ul www.asociatiauml.ro (link la https://www.asociatiauml.ro/documente/).

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE