Home / Administratie / Împuterniciri pentru mai multe funcții de conducere din Poliția Mureș

Împuterniciri pentru mai multe funcții de conducere din Poliția Mureș

Distribuie

Pagina web a Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, ms.politiaromana.ro, a publicat vineri 31 ianuarie, un comunicat referitor la îndeplinirea atribuțiilor unor funcții de conducere din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

”Începând cu data de 27 ianuarie 2020, prin dispoziţie a Şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, comisar de poliţie Curta Simion-Nicolae a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de şef al Secţiei de Poliţie Rurale nr. 9 Breaza, pe o perioadă de 6 luni. Cu data de 28 ianuarie 2020, prin dispoziţie a Şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, comisar şef de poliţie Vasiliu Liviu Eduard a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de şef al Biroului Juridic, pe o perioadă de 6 luni. Cu data de 1 februarie 2020, prin dispoziţie a Şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, comisar şef de poliţie Benyovszki Zsolt-Gyorgy a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de adjunct al şefului Poliţiei municipiului Târgu Mureş, pe o perioadă de 6 luni. Cu data de 1 februarie 2020, prin dispoziţie a Şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, comisar şef de poliţie Lefter Sergiu a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de şef al Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni, pe o perioadă de 6 luni”, a anunțat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO: 20 de hectare de miriște și vegetație uscată arse într-un incendiu, lângă Scaunul Domnului

Distribuie Pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin și ai Punctului de Lucru Deda au fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.