Home / Politic / Cristian Chirteș, anunț despre desemnarea candidaților liberali din Mureș

Cristian Chirteș, anunț despre desemnarea candidaților liberali din Mureș

Distribuie

Președintele PNL Mureș, senatorul Cristian Chirteș, a declarat joi, 30 ianuarie, pentru cotidianul Zi de Zi, că la nivelul județului Mureș activitatea de selecție a candidaților la alegerile locale din acest an este în plină desfășurare.

”Suntem în procedură de definitivare a candidaturilor la nivelul întregului județ. Am identificat candidați buni pentru Sighișoara, pentru Reghin, oameni noi care vin și doresc să se implice în actul administrativ, până la urmă în viața comunității din care fac parte. Suntem într-o perioadă de sondare nu numai a candidaților, ci și a problemelor pe care cetățenii le au în aceste orașe, Reghin, Sighișoara, Luduș”, a afirmat senatorul Cristian Chirteș.

Totodată, liderul liberalilor din județul Mureș a anunțat că majoritatea primarilor PNL vor candida pentru un nou mandat.

”De asemenea, verificăm și intenția de vot a unor primari în funcție, să vedem dacă lumea îi mai dorește pe acei primari. Pe majoritatea îi dorește, ne mai gândim în unul, două locuri, și de asemenea în localitățile unde nu avem primari. Am identificat deja candidați. În multe localități se fac testări, sondaje, exact cum ar trebui să facă un partid responsabil”, subliniat senatorul Cristian Chirteș.

Cel mai târziu în data de 1 martie, opinia publică va cunoaște numele tuturor candidaților liberali din județul Mureș la alegerile locale din acest an.

”Calendarul de definitivare a tuturor candidaților din județul Mureș este 1 martie, conform deciziei Biroului Politic Executiv Național al Partidului Național Liberal, însă e posibil să îi anunțăm și mai devreme. Depinde. Dacă se termină un sondaj într-o localitate din județul Mureș, desemnăm candidatul pentru că există posibilitatea de a face precampanie, conform legii”, a menționat președintele PNL Mureș.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.