Topul Firmelor Mureșene. Markas Service, servicii integrate pentru administrarea clădirilor Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 572 Vizualizări

Topul Firmelor Mureșene. Markas Service, servicii integrate pentru administrarea clădirilor

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial de prezentare a celor mai competitive societăți din județul Mureș, incluse în cea de-a 26-a ediție a Catalogului Topul Firmelor Mureșene, publicație editată și prezentată în anul 2019 de Camera de Comerț și Industria a Județului Mureș, cu ocazia tradiționalului eveniment de business intitulat ”Gala Topul Firmelor Mureșene”.

La categoria ”Intreprinderi mijlocii”, secțiunea ”8121 – Activități generale de curățenie a clădirilor” locul 1 a fost atribuit societății Markas Service SRL.

Afaceri de 6,9 milioane lei în 2018

Potrivit portalului www.listafirme.ro, societatea s-a înființat în luna martie 2009, se ocupă cu ”activități generale de curățenie a clădirilor”, are acționar unic compania Markas Spa din Italia și administrată de Florian Kasslatter și Christoph Kasslatter.

Firma a avut o cifră de afaceri de 7 milioane lei în 2017 și de 6,9 milioane lei în 2018, profit net de 262.398 lei în 2017 și de 197.302 lei în 2018 și un număr mediu de 187 de angajați în 2017 și 182 în 2018.

Business bazat pe încredere, angajament și corectitudine

Conform paginii web a societății, www.markas.ro, Markas Service SRL este ”întreprinderea de familie care are grijă de serviciile tale”, cu ”o ofertă la 360 de grade: de la curățenie la catering, de la housekeeping la logistică”.

”Încredere, angajament și corectitudine. Acestea sunt valorile care însoțesc dintotdeauna Markas, întreprinderea nostră de familie condusă de cea de-a doua generație a familiei Kasslatter. O experiență de peste 30 de ani în lumea serviciilor și un număr de peste 9.000 de colaboratori fac din Markas o companie lider de piață, cu acoperire internațională. În calitate de prestator de servicii specializat, oferim instituțiilor publice și private mari precum spitale, azile pentru vârstnici, universități, școli și hoteluri, o gamă largă de servicii integrate: de la igienizare și dezinfecție la catering, de la logistică și recepție la curățenia camerelor de hotel, până la servicii dedicate clădirilor. Competențele organizatorice, personalul cu un grad de calificare ridicat și orientarea continuă spre inovație fac din Markas partenerul ideal pentru încredințarea tuturor activităților secundare (no-core). Misiunea noastră este să avem grijă de toate aspectele aferente serviciului externalizat, cu scopul de a facilita administrarea clădirilor clienților noștri”, se precizează pe site-ul firmei.

Compania Markas deține sedii în Italia (Bolzano), în Austria (St. Polten), în Germania (Unterhaching) și în România (Târgu-Mureș, strada Rodnei nr. 24, etaj 1).

Alex TOTH

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE