Conferința anuală DAFCOCHIM Agro: BASF creează chimie Agricultura
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 196 Vizualizări

Conferința anuală DAFCOCHIM Agro: BASF creează chimie

Peste 250 de fermieri, reprezentanți ai furnizorilor de inputuri pentru agricultură, managementul și o parte din echipa DAFCOCHIM Agro și-au dat întâlnire la Conferința Anuală a DAFCOCHIM Agro, o conferință upgradată și organizată într-un format mai prietenos, mai uman și mai puțin tehnic, la Saliris Resort din localitatea Egerszalók, Ungaria.

Pe oaspeți i-a întâmpinat dr. ing. Gheorghe Boțoman, consultant tehnic al DAFCOCHIM Agro și un moderator – fin cunoscător al domeniului agricol și al participanților la Conferința Anuală DAFCOCHIM Agro. Ne-a anunțat apoi că cei doi acționari ai DAFCOCHIM, Liviu Cojoc și Radu Fodor vor deschide și închide conferința, într-o simetrie perfectă.

Liviu Cojoc, directorul general și acționarul majoritar al DAFCOCHIM Group, le-a dezvăluit colaboratorilor săi un pas important al grupului de firme, și anume separarea activității de agricultură de cea de distribuție produse chimice.

Reprezentanții companiilor ADAMA, AZOMUREȘ, BASF, Bayer, Belchim Crop Protection, Borealis L. A. T, CORTEVA Agroscience, FMC, KWS, Limagrain, Nufarm, Summit Agro, Syngenta și TIMAC Agro ne-au adus noutățile din domeniu și ne-au oferit o perspectivă actualizată a viitorului agribusiness-ului pe plan global.

Fermierii au subliniat buna colaborare pe care o au cu DAFCOCHIM Agro, compania care le este partener, creditor și furnizor de informații, produse, soluții și tehnologii de ultimă oră.

 

Am trecut apoi la unul dintre coloșii mondiali din industrie – BASF. Marius Magopăț, Senior Sales Representative BASF, ne-a introdus în universul companiei.

“BASF este o companie care timp de 150 de ani a fost the chemical company, iar de cinci ani de zile încercăm să creăm chimie și încercăm să creăm atât pentru dumneavoastră, cât și în relația între dumneavoastră și noi.

Cred că pe cereale încep să se îndrepte lucrurile, pe celelalte culturi, cum ar fi rapița, stăm destul de bine, deja știți cu toții produsele noastre. Pe piața de rapiță suntem din toamna trecută. Începând cu acest an am intrat și pe piața semințelor de floarea soarelui, vom avea spre comercializare doi hibrizi de floarea soarelui în portofoliu. Începând cu anul viitor, probabil, portofoliul se va mări la 5 hibrizi”, a prezentat acesta.

Reprezentantul BASF a recunoscut rolul DAFCOCHIM Agro în promovarea produselor BASF.

“Dar nimic din aceste lucruri nu ar putea ajunge la dumneavoastră fără ajutorul DAFCOCHIM. Mă uit în sală și văd fermieri foarte mari, e mare lucru să aduni atâția oameni la un eveniment, pentru că toată lumea are treabă, are ceva de făcut, pentru că suntem în era vitezei”, a spus Marius Magopăț.

Acesta a fost însoțit de Adrian Milășan, reprezentantul pe centrul țării.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE