Femeie decedată în toaleta unui restaurant ardelean! Stiri regionale
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1437 Vizualizări

Femeie decedată în toaleta unui restaurant ardelean!

O femeie de 66 de ani din Vrancea a murit, duminică, în toaleta unui restaurant din Apoldu de Jos, decesul fiind investigat de poliţişti, însă până acum nu există indicii că femeia ar fi fost victima vreunei infracţiuni, a declarat luni purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.
„Poliţiştii au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate circumstanţele care au dus la decesul femeii, din primele cercetări concluzionându-se că nu a fost victima niciunei infracţiuni. Cercetările continuă la nivelul Poliţiei Oraşului Miercurea Sibiului”, a precizat Elena Welter.
Potrivit sursei citate, duminică, în jurul orei 16,30, IPJ Sibiu a fost sesizat telefonic că o femeie care era în tranzit a decedat în toaleta unui restaurant din Apoldu de Jos.
„Echipajele medicale care au intervenit la faţa locului au efectuat manevre de resuscitare, însă, din păcate, s-a declarat decesul femeii in vârstă de 66 de ani, din judeţul Vrancea. Aceasta se afla in tranzit”, a adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE