Home / Invatamant / International Anatomy Summer School, în premieră la UMFST Târgu-Mureș

International Anatomy Summer School, în premieră la UMFST Târgu-Mureș

La Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu-Mureș va avea loc, în perioada 20 – 25 iulie 2020, prima ediție „International Anatomy Summer School”, un eveniment dedicat studenților internaționali.

Potrivit organizatorilor, participanții vor fi studenții care aplică la UMCH și la UMFST în sesiunea de admitere „early admission”. Scopul acestui proiect este de a oferi studenților noțiuni de bază în ceea ce privește anatomia umană, precum și elemente clinice și chirurgicale ale acesteia

Conform Blogului UMFST ”George Emil Palade” din Târgu-Mureș, pe lista lectorilor Școlii de Vară se află: prof. univ. dr. Tiberiu Bățagă, conf. univ. dr. Dénes Lóránd, conf. univ. dr. Mircea Mureșan, șef de lucrări dr. Marius Harpa, asist. univ. drd. Călin Șuta, dr. Victor Előd Lungu.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureș: Zeci de pacienți asimptomatici COVID-19 externați din spital!

Până joi, 9 iulie, în județul Mureș au fost confirmate 790 de cazuri (cu 2 …