Propunerea USR Mureș la Primăria Sâncraiu de Mureș Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4347 Vizualizări

Propunerea USR Mureș la Primăria Sâncraiu de Mureș

Filiala locală USR Sâncraiu de Mureș și-a desemnat duminică, 2 februarie, candidatul la primăria comunei mureșene, în persoana lui Mihai Morariu.

Candidatul desemnat de USR este specialist în management și marketing, are 41 de ani și este căsătorit. Acesta consideră că localitatea în care trăiește are nevoie de o persoană cu viziune.

”Consider că este nevoie de un suflu nou în administrația publică locală. Este nevoie de viziune în dezvoltarea comunei, de o mai mare orientare către nevoile locuitorilor. Aș da doar două exemple: rețeaua de utilități, care a uitat să urmeze creșterea accelerată a comunei. Importantă este și lipsa spațiilor de recreere, în condițiile în care comuna este într-un proces de întinerire. Avem nevoie totodată și de o transparență totală în cheltuirea banilor publici, pentru a putea reda oamenilor încrederea în administrație”, a declarat, imediat după desemnare, candidatul USR.

În cadrul aceleiași întruniri, a fost votată și lista de candidați USR la Consiliul Local Sâncraiu de Mureș. Listele agreate vor fi negociate cu partenerii de la PLUS.

Mihai Morariu are 15 ani de experiență în management, fiind și lider sindical de mai bine de 10 ani.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE