Topul Firmelor Mureșene. Rezel, aparate electrocasnice cu tehnologie olandeză Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 281 Vizualizări

Topul Firmelor Mureșene. Rezel, aparate electrocasnice cu tehnologie olandeză

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial de prezentare a celor mai competitive societăți din județul Mureș, incluse în cea de-a 26-a ediție a Catalogului Topul Firmelor Mureșene, publicație editată și prezentată în anul 2019 de Camera de Comerț și Industria a Județului Mureș, cu ocazia tradiționalului eveniment de business intitulat ”Gala Topul Firmelor Mureșene”.

La categoria ”Microintreprinderi”, secțiunea ”2751 – Fabricarea de aparate electrocasnice” locul 1 a fost atribuit societății Rezel SRL Târgu-Mureș.

Afaceri de 0,8 milioane lei în 2018

Potrivit portalului www.listafirme.ro, societatea s-a înființat în luna septembrie 2000, are ca obiect de activitate ”fabricarea de aparate electrocasnice” și este deținută de doi acționari, Fekete Ferencz (care are și calitatea de administrator) și Ferencz Csaba Laszlo.

Firma a avut o cifră de afaceri de 865.518 lei în 2017 și de 849.428 lei în 2018, profit net de 239.452 lei în 2017 și de 253.051 lei în 2018 și un număr mediu de 5 angajați, atât în 2017, cât și în 2018.

Portofoliu de peste 250 de societăți

Conform paginii web a societății, www.rezel.ro, SC Rezel SRL produce rezistențe electrice în tub metalic, rezistențe spiralate precum si încălzitoare și sobe de saună.

”Folosind materiale, tehnologie suedeză tip Kanthal, având atestarea ISO 9001 – 2000 precum și certificarea VDE – german, KEMA și GASTEC – olandez, realizăm produse fiabile cu o durată de viață ridicată și siguranță în exploatare. Prin proiectarea rezistențelor ținem cont de solicitările beneficiarului, posibilitățile fabricantului de a oferi soluția ideală și fiabilă la peste 250 de societăți din România, fie ele românești sau străine”, se menționează pe site-ul firmei.

Reprezentanții societății au dezvăluit și care sunt domeniile principale unde SC Rezel SRL este considerată furnizor agreat: industria energetică (rețele electrice, fabricant de tablouri etc.), mijloace de transport (tramvaie, troleibuze, autoutilitare, metrou), electrotehnică (aparate electrice industriale), electrotermie (instalații de încălzire lichide, galvanizări), industria alimentară (instalații fierbere, afumare, utilaje dospit, brutării, cuptoare), industria navală (încălzitoare diferite scopuri), industria minieră (plăci vulcanizare, instalații de încălzire agregate) și instalații de vopsit în câmp electrostatic, etc.

”Prin fabricarea radiatoarelor electrice pentru scopuri industriale – post conducere locomotivă, macarale, buldozere, tramvaie etc., încercăm să satisfacem solicitarea beneficiarilor noștri de a crea produse adecvate anumitor utilaje. Fabricarea de saună se adresează în primul rând fabricanților de căsuțe de saună. Prin designul modern, siguranță în exploatare, fiabilitate ridicată aceste produse satisfac cerințele pieței europene”, se mai menționează pe pagina web www.rezel.ro.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE