Bărbat din Luduș, arestat pentru furt calificat Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 867 Vizualizări

Bărbat din Luduș, arestat pentru furt calificat

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Luduș au identificat un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Cel în cauză a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

La data de 3 februarie, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Luduş au identificat un bărbat, de 34 de ani, din Luduş, bănuit de comiterea unui furt dintr-un garaj şi o anexă gospodărească, de pe raza oraşului Luduş.

”Din cercetări a reieşit faptul că în noaptea de 30 spre 31 ianuarie, cel în cauză ar fi pătruns, prin escaladarea gardului, în curtea unei locuinţe din oraşul Luduş, de unde dintr-un garaj şi o anexă gospodărească, ar fi sustras mai multe bunuri”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

În aceeași sursă se menționează că ”prejudiciul cauzat este de aproximativ 2.000 de lei, acesta fiind recuperat şi predat persoanei vătămate”.

În urma administrării probatoriului, la data de 03 februarie, faţă de bărbatul în cauză, instanţa de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureş.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, sub coordonarea unităţii de Parchet competente.

Andreea GONDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE