Home / Invatamant / ”Beer and Science” întâlnire între specialiști într-un cadru informal

”Beer and Science” întâlnire între specialiști într-un cadru informal

Distribuie

Societatea Română de Bioinformatică în parteneriat cu cercetători și cadre didactice ale Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) “George Emil Palade” Târgu-Mureș, organizează un eveniment informal – o comunitate interdisciplinară în cercetare – ”Beer and Science” organizat pe 20 februarie 2020 în Zambara Bistro&Lounge Târgu-Mureș, începând cu orele 18.

”Evenimentul are ca scop promovarea discuțiilor interdiciplinare între specialiști în Biologie, Medicină, Informatică și Inginerie. Vom crea o punte de legătură între oamenii de știință pasionați și non-specialiști, în urma căreia sperăm că vor putea înțelege mai ușor o “halbă de știință”, precizează organizatorii.

Eveniment oferă oportunitatea oamenilor de știință de a discuta problemele întâmpinate sau pasiunile lor cu comunitatea generală, cu studenți, programatori, tineri medici și specialiști. Totul într-un cadru non-academic. Discuțiile dintre prezentatori și public pot genera idei pentru rezolvarea problemelor existente. De asemenea, poate duce la noi idei de cercetare.

Participanții vor crea o scurtă prezentare de 5 minute la finalul căreia ceilalți sunt încurajați să se alăture discuțiilor și să pună întrebări.

Cine dorește să participați la eveniment fără prezentare, nu este obligatoriu să se înscrie (este de preferat  să se realizeze înscrierea pentru a anticipa numărul de participanți).

Andreea GONDOR


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Mureș: Caravană cu servicii gratuite din 10 specialități medicale

Distribuie Direcția de Asistență Sighișoara Sighișoara a demarat, în data de 18 martie 2024, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.