Polițiștii mureșeni au avut peste 300 de intervenții de la începutul lunii februarie Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 102 Vizualizări

Polițiștii mureșeni au avut peste 300 de intervenții de la începutul lunii februarie

Polițiștii mureșeni au intervenit, în perioada 1 – 5 februarie la peste 300 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. De asemenea, au fost aplicate 670 de sancțiuni contravenționale pentru ilegalitățile depistate și au fost constatate 85 de infracțiuni.

”În perioada menţionată, poliţiştii au acționat, la nivel judeţean, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. S-a intervenit la 303 evenimente, dintre care 279 au fost sesizate prin 112. În urma activităților au fost constatate 85 de infracţiuni, 15 persoane fiind surprinse în flagrant delict, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 6 măsuri preventive. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 670 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de  peste 234.000 de lei”, precizează reprezentanții Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Siguranța rutieră și salvarea de vieți sunt, de asemenea, priorități ale Poliției Române, polițiștii rutieri desfășurând activități pentru creșterea siguranței rutiere în trafic. Astfel, au fost reținute 55 de permise de conducere și au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

Andreea GONDOR

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE