ADN, candidat-surpriză la Primăria municipiului Târgu-Mureș! Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4665 Vizualizări

ADN, candidat-surpriză la Primăria municipiului Târgu-Mureș!

Coordonatorul politic al Alternativei Demnității Naționale (ADN), Cătălin Ivan, a anunțat vineri, 7 februarie, într-o conferință de presă organizată la Târgu-Mureș, că formațiunea pe care o reprezintă va avea candidat propriu la funcția de primar al municipiului Târgu-Mureș în persoana Nadiei Rață.

Fostă liberală, Nadia Rață ocupă funcția de coordonator politic al ADN Mureș și și-a prezentat candidatura la Primăria municipiului Târgu-Mureș drept un angajament pe care și l-a luat în urmă cu mai mult timp față de locuitorii municipiului și pe care îl poate duce până la capăt în noua sa echipă politică, cea a ADN.
„Onestitate și acțiune, sunt două cuvinte care reprezintă sinteza proiectului nostru, planului nostru pentru Târgu-Mureș. Și proactivitate, ceea ce mă caracterizează! E momentul să ne luăm viața în propriile mâini și schimbarea pe care ne-o dorim și la nivelul orașului Târgu-Mureș și la nivelul țării se pot realiza prin vot, dar depinde de noi să vedem cui acordăm această încredere. Suntem alternativa la minciună, la jocuri, trocuri politice, care din păcate ne-au guvernat viața în ultimii 30 ani, la tot ceea ce detestăm cu toții la clasa politică actuală. Trebuie să schimbăm felul în care facem lucrurile de azi înainte. Pe această cale nouă în invit pe târgmureșeni alături de noi și îi invit să clădim o poveste de succes a orașului Târgu-Mureș. Ne-am săturat să fim pioni pe tabla de joc a unui grup restrâns de persoane!”, a declarat Nadia Rață.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE