Home / Administratie / Anunț important pentru contribuabilii din Sighișoara

Anunț important pentru contribuabilii din Sighișoara

Primăria municipiului Sighișoara informează contribuabilii persoane fizice și juridice, că încasarea impozitelor și taxelor locale aferente anului 2020, stabilite prin Hotărârea Consiliului Local Sighișoara nr. 203/28 noiembrie 2019, se face atât la casieria din incinta Primăriei municipiului Sighișoara, cât și la casieria din strada Hermann Oberth nr. 7, după următorul program:

– Casieria din incinta Municipiului Sighișoara, Piața Muzeului nr. 7: luni, marți, miercuri și joi între orele 8.30 – 15.30 și vineri între orele 8.30 – 13.00.

– Casieria din strada Hermann Oberth nr. 7: luni, marți și miercuri între orele 8.30 – 16.30, joi între orele 8.30 – 18.30 și vineri între orele 8.30 – 14.00.

”Pentru efectuarea plății integrale a impozitului pe clădiri, impozitului pe teren și a impozitului asupra mijloacelor de transport, până la data de 31 martie 2020, contribuabilii persoane fizice și juridice beneficiază de bonificație de 10%”, se precizează într-un comunicat de presă făcut public vineri, 7 februarie, pe pagina web a Primăriei municipiului Sighișoara.

(Redacția)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mesajul primarului Márk Endre de Ziua Națională a României

„Dragi reghineni!  Sărbătoarea națională a unei țări simbolizează forța unei comunități, care în spiritul unirii, …