Home / Business / Topul Firmelor Mureșene. Cubi Metal, furnizor de piese turnate din aluminiu, alamă și bronz

Topul Firmelor Mureșene. Cubi Metal, furnizor de piese turnate din aluminiu, alamă și bronz

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial de prezentare a celor mai competitive societăți din județul Mureș, incluse în cea de-a 26-a ediție a Catalogului Topul Firmelor Mureșene, publicație editată și prezentată în anul 2019 de Camera de Comerț și Industria a Județului Mureș, cu ocazia tradiționalului eveniment de business intitulat ”Gala Topul Firmelor Mureșene”.

La categoria ”Microintreprinderi”, secțiunea ”2454 – Turnarea altor metale neferoase” locul 1 a fost atribuit societății Cubi Metal SRL Târgu-Mureș.

Afaceri de 0,3 milioane lei în 2018

Potrivit portalului www.listafirme.ro, societatea s-a înființat în luna iunie 1991, are ca obiect de activitate ”turnarea altor metale neferoase” și este deținută de Solyom Edith, care îndeplinește și funcția de administrator.

Firma a avut o cifră de afaceri de 268.137 lei în 2017 și de 338.150 lei în 2018, profit net de 12.366 lei în 2017 și de 48.768 lei în 2018 și un număr mediu de 0 angajați în 2017, și 8 în 2018.

Comenzi după modelul clientului

Conform paginii web a societății, www.cubimetal.ro, SC Cubi Metal SRL are ca activitate de bază turnarea în nisip a diferitelor piese din aluminiu, alamă și bronz.

”Satisfacem și comenzi de serie mică, chiar unice, cu o greutate până la 150 de kilograme/ bucată din alamă și bronz sau 60 de kilograme/ bucată din aluminiu. Piesele executate de către firma noastră sunt 100% rodul muncii manuale, de o calitate superioară”, se precizează pe site-ul firmei.

În ceea ce privește lucrările executate, reprezentanții SC Cubi Metal au amintit următoarele: piese de schimb, bucșe din alamă sau bronz până la Fi 1.000 de milimetri, bare din aluminiu, alamă si bronz până la Fi 1.000 de milimetri, mobilier pentru grădină, elemente pentru garduri, statui și opere de artă pentru artiști și sculptori.

Totodată, atelierul SC Cubi Metal onorează și comenzi speciale din partea clienților.

”Lucrăm numai la comandă, după modelul clientului sau modelul executat de noi la cererea clientului”, se mai menționează pe pagina web www.cubimetal.ro.

Alex TOTH

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Interviuri cu șefii de promoție din Mureș. Csősz Andrea-Gabriella: ,,Perseverența reprezintă cheia succesului”

Csősz Andrea-Gabriella este absolventă a clasei a VIII-a D din cadrul Școlii Gimnaziale ”Dr. Bernády …