Panică iscată de coronavirus într-o școală din Târgu-Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 10929 Vizualizări

Panică iscată de coronavirus într-o școală din Târgu-Mureș

Părinții elevilor clasei I C de la Școala Gimnazială ”George Coșbuc” din Târgu-Mureș s-au adresat, prin intermediul unei adrese, conducerii unității de învățământ, pentru a solicita luarea unor măsuri în legătură cu mama unui elev care ”urmează să se întoarcă din China, regiunea Macao, acolo unde au fost depistate mai multe cazuri de îmbolnăviri cu noul coronavirus”.

”Îngrijoraţi de sănătatea copiilor noştri, rugăm conducerea şcolii să ia toate măsurile pentru a evita o eventuală contagiere a clasei. Comunitatea de părinţi a şcolii şi-a exprimat dorinţa ca elevul… să nu frecventeze orele în perioada în care mama lui se află în carantină – adică timp de două săptămâni – iar la sfârşitul acestei perioade să prezinte amândoi rezultatele  analizelor efectuate după cele 14 zile de carantină”, se arată în sesizarea trimisă către conducerea unităţii de învăţământ, potrivit jurnaliștilor de la Libertatea.

Potrivit sursei citate, în legătură cu acest caz a fost informată și Direcţia de Sănătate Publică Mureș, care a oferit următorul răspuns:

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE