Share
Home / Reviste / Reghin / Sportivii „Red Dragon”, aur național la Fighting

Sportivii „Red Dragon”, aur național la Fighting

Clubul Sportiv ”Red Dragon” din Reghin a participat la  Cupa României de Autoapărare, competiție desfășurată sâmbătă, 2 februarie, la Săcele, județul Brașov.

Locul 1 la proba de Fighting

Sportivii pregătiți de sensei Gyori Tiberiu Ștefan și Narcis Vlad Halatiu, antrenor secund, au concurat la 3 categorii, Ne-Waza, Fighting și BJJ (Brazilian Ju-Jitsu). Au făcut deplasarea la Săcele 19 sportivi reghineni, care au reușit 48 de medalii, respectiv locul 1 pe cluburi la proba de Fighting. Au obținut locul 1 la una din cele trei categorii sportivii Antal Robert, Mario Doczi, Paul Nițu, Ștefan Gorea, Andrei Nițu și Mezo András, cu mențiune că sportivul Paul Baranka a obținut primul loc la toate cele trei categorii, alături de Alexandru Sattler care a obținut două locuri 1. Pe a doua treaptă a podiumului s-au clasat sportivii Fina Robert, Mezo András, Mădălin Pantea, Dragoș Pantea, Paul Nițu, Georgiana Tălmăcean, Darius Fetescu, Dragoș Cotoi, Sepsi Akos, Ștefan Gorea. Sportivii Raul Man, Antal Robert, Neamțu Adriano și Dumitrița Sattler au obținut două locuri 2. Un loc 3 au obținut Narcis Vlad Halațiu, Finna Robert, Antal Robert , Mario Doczi, Darius Fetescu, Sepsi Akos, Mădălin Pantea, Dragoș Pantea și Dragoș Cotoi. „Mulțumim tuturor părinților care au reușit să facă deplasarea împreună cu noi la acest concurs, precum și celor care ne-au susținut de acasă. Tuturor le mulțumim pentru susținerea și încrederea acordată. Mulțumiri speciale se cuvin lui Vasile Doczi, care, cu generozitate ne ajută și ne dă un plus pe partea sol – Ne-Waza”, a precizat sensei  Gyori Tiberiu Ștefan, președintele Clubului Sportiv „Red Dragon” din Reghin.Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Două titluri de vicecampioni naționali pentru luptătorii CSȘ Reghin

Reșița a găzduit  în premieră, la finele săptămânii trecute, finala Campionatului Național Școlar de lupte …

Share
Share