Distincția ”ALAE”. Horațiu Suciu, Laudațio pentru Szőcs Bernadette Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2397 Vizualizări

Distincția ”ALAE”. Horațiu Suciu, Laudațio pentru Szőcs Bernadette

Multipla campioană naţională şi europeană la tenis de masă Bernadette Szőcs a primit marți, 11 februarie, din partea conducerii Consiliului Județean Mureș, Distincția ”ALAE” (”Aripi”).

Laudațio-ul pentru campioana mureșeană a fost prezentat de prof. univ. dr. Horațiu Suciu, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Urgenţă de Boli Cardiovasculare și Transplant din Târgu-Mureș.

”Am fost onorat atunci când mi s-a oferit ocazia de a prezenta Laudațio pentru remarcabila noastră sportivă Szőcs Bernadette Cynthia căreia i-a fost înmânată, astăzi, prestigioasa distincție ALAE. Știind însemnătatea latinescului ALAE, ARIPI în limba română, am fost emoționat când am văzut în fața mea o tânără ambițioasă care nu a precupețit nimic pentru a-și întinde aripile și pentru a atinge cele mai înalte culmi ale sportului. Datorită ei, Imnul României a răsunat pe meleaguri străine, făcându-ne cinste și prezentându-ne onorabil prin rezultatele muncii ei. Din experiență știu că primirea acestei distincții onorează, dar, mai ales, responsabilizează. Sper ca Szőcs Bernadette Cynthia să fie un exemplu bun de urmat și un reper pentru tinerii noștri din Târgu-Mureș. Felicitări, Szőcs Bernadette Cynthia”, a scris, pe pagina sa de Facebook, prof. univ. dr. Horațiu Suciu.

Ceremonia a fost organizată de Consiliul Județean Mureș și a avut loc în Sala Mică a Palatului Culturii din Târgu-Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE