Favorite certe pentru locul secund Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 227 Vizualizări

Favorite certe pentru locul secund

Echipa feminină de baschet BC Sirius- CS Mureșul Târgu Mureș susține miercuri, 12 februarie, de la ora 18.00, partida din etapa a VIII-a, seria a doua valorică a Ligii Naționale, cu CSU Rookies Oradea. Mureșencele ocupă locul secund în eșalonul doi valoric, cu 3 înfrângeri din 10 partide disputate, toate în compania liderului KSE Târgu Secuiesc. Ele vin după singura înfrângere suferită în acest an, 50-75 pe terenul covăsnencelor, dar se află înaintea celei de-a cincea victorii cu echipa bihoreană. Aceasta din urmă este singura fără nicio victorie. BC Sirius s-a impus în ambele partide din prima fază, au încheiat prima fază împotriva acestei formații, 77-71 pe teren propriu în ultima etapă, după ce în tur s-au impus cu 64-46 și au început faza a doua tot împtriva lor, în deplasare de această dată, victorie cu 69-51.

Aceasta a fost a patra întâlnire dealtfel, deoarece s-au întâlnit și la Cupa Sirius, disputată la Târgu Mureș, înaintea startului în campionat.

Este așadar șansa unei noi victorii pentru echipa antrenorului Ionel Brustur, una care le-ar consolida locul secund. Indiferent de rezultat însă, mureșencele sunt principalele favorite la poziția actuală, având cu cel puțin două eșecuri mai puțin față de următoarele clasate.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE