Junioarele campioane se desprind Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 113 Vizualizări

Junioarele campioane se desprind

Echipa de handbal a junioarelor I CSM Târgu Mureș, câștigătoare a grupei E din prima fază și deținătoare a titlului național și-a consolidat poziția de lider în grupa 3 Valoare, faza a doua a întrecerii. Mureșencele s-au impus în etapa a II-a din această fază, 32-28 (16-13) în deplasarea la LPS Florin Fleșeriu Sebeș și s-au desprins la 3 puncte în fruntea clasamentului seriei, fiind singura echipă neînvinsă. CSM a obținut un singur rezultat de egalitate, în prima fază, remiză înregistrată în deplasarea la CSȘ Viitorul Cluj-Napoca.

Golurile întâlnirii de la Sebeș le-au înscris: Sarah Darie 13, Monica Bărăbaș 7, Fekete Anna 5, Tania Coșarcă 4, Ilinca Postelnicu 1, Flavia Munteanu 1, Carla Lăcătuș 1. Dintre acestea, noutate în lotul mureșencelor este Fekete, venită la echipa campioană împreună cu Nóra Major, ambele de la ACS Odorheiu Secuiesc.

În etapa viitoare echipa mureșeană are ocazia să-și mărească avantajul față de urmăritoare. Ele vor întâlni pe teren propriu formația Liceul Teoretic „Traian Vuia” Reșița (cu o singură victorie), în timp ce a doua clasată, echipa din Sebeș va evolua la Cluj-Napoca.

Partida era programată inițial pentru joi, 13 februarie, dar a fost amânată din cauza acțiunilor echipelor de junioare ale României și va avea loc marți, 18 februarie, de la ora 14.00, în Sala Sporturilor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE